Estrenem web

Estrenem web

Si tirem la vista enrere, fa nou anys que La Rabera Eclèctica va començar a pasturar. Hem recitat poetes consagrats, com Vicent Andrés Estellés o Joan Vinyoli, hem descobert veus actuals, com Gemma Gorga o Dolors Miquels, hem donat veu a les dones, ens hem posat a fer memòria, hem qüestionat l’ordre, hem escoltat la veu interior del públic, hem fet comèdia, drama i una mica de tragèdia… Entre emoció, riures i complicitats, hem tingut la gran sort de conèixer un gran número d’artistes dalt i baix de l’escenari. Cases de cultura, teatres, places, carrers i biblioteques han estat alguns dels indrets que ens han acollit per escoltar les paraules embolcallades de música, pintura, dansa, fotografia, i, fins i tot, tastets gastronòmics.

Ara arriba el moment d’endreçar un gruix important de material que teníem dispers a les xarxes socials i als nostres ordinadors: fotos, vídeos, cartells, dossiers… Tot plegat, per continuar pasturant. A l’agost festejarem el nostre novè aniversari. Aquesta fita ens fa venir ganes tant de seguir passejant els espectacles i projectes ja creats: L’Interior, Jo també m’havia enyorat del meu país, Mundos curvos… com de crear noves propostes, la propera estrena serà al mes de maig.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *