Núria Porcar

Núria Porcar

Núria Porcar Mallén (Castelló, 1986) És Mestra de Pedagogìa Terapèutica, Logopeda i titulada en Psicopedagogia. Actualment viu a Barcelona. És una mestra en passió pel que fa i intenta aprendre dia dia amb tot allò que l’envolta. Té estudis de percussió en el Conservatori de Música de Castelló. Núria entén el món com un indret orgànic en moviment, com a persona activa i emprenedora que és s’atreveix a investigar amb el seu cos diferents disciplines com la dansa contemporània, el flamenc, el ballet, les danses urbanes com hip hop, ragga, passant per les danses folklòriques i els balls llatins.

És membre fundadora de la Rabera Eclèctica. Sempre ha estat relacionada amb el món de la cultura, participant i formant part  en diversos col·lectius per fomentar i entusiasmar a la gent a ser proactiva en allò que creu i  fer un benefici per a la societat en què vivim, per crear un món millor.

La seua formació artística, pel que fa a la dansa, té base de la tècnica Graham i tècnica Limon, ha realitzat cursos amb “La Companyia” Juvenil de Ballet Clàssic de Catalunya. A més a més, ha realitzat una formació llarga no reglada de Flamenc, Salsa, Mambo, balls urbans com el hip hop i folk. Pel que fa a la formació teatral, ha realitzat diversos cursos d’interpretació.