Pau Monfort

Pau Monfort

Pau Monfort Monfort (Vilafranca, 1989) inicia la seua formació musical a l’escola de la Unió Musical de Vilafranca, de la qual forma part des de la infantesa. És membre fundador de la Rabera Eclèctica. Des dels inicis, s’ha encarregat de posar la música a la majoria de les propostes del grup, ja siga amb el clarinet o amb dispositius electrònics.

La formació acadèmica comença a la Universitat Jaume I de Castelló, on cursa el títol de Mestre en l’especialitat d’educació musical. De manera paral·lela, estudia al Conservatori Superior de Música de Castelló el Títol Superior de Música en l’especialitat de clarinet. També amplia la formació humanística amb la Llicenciatura en Història i Ciències de la Música de la Universidad de la Rioja. Seguidament, cursa el Màster de Professorat de Secundària a la Universitat de València.

Els seus interessos de formació li han portat a realitzar cursos d’art i moviment amb Segni Mossi, de Soundpainting con Walter Thompson i Ricardo Gassent o de Soundcool, con Adolf Murillo i Stefano Scarani, entre d’altres. És el traductor al català del software de creació musical amb programació de codi anomenat Sonic Pi.

Des de 2015 és mestre d’educació musical i plàstica a l’escola pública.